InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Motivačný seriál IV.

03. januára 2016
Motivačný seriál IV.
Máme tu nový rok a ďalšiu časť nášho motivačného seriálu. Prinášame vám v nej motiváciu do roka 2016 v podobe ďalších citátov na zamyslenie, inšpiratívného príbehu i motivačného videa. Všetko s novoročnou tematikou.

Motivačné a inšpiratívne citáty na zamyslenie

„Nový rok je pred nami a podobne, ako kapitola v knihe, čaká na svoj príbeh. Môžeme napomôcť jeho písaniu tým, že si stanovíme svoje ciele.“
-- Melody Beattieová

„Presne o rok od tohto okamihu budete vážiť viac alebo menej, ako vážite práve teraz.“
-- Phil McGraw

Článok pokračuje pod reklamou


„Dúfam, že v tomto novom roku urobíte chyby. Pretože, ak robíte chyby, potom vytvárate nové veci, skúšate nové veci, učíte sa, žijete, tlačíte na seba, meníte sa, meníze váš svet. Robíte veci, ktoré ste predtým nerobili. Najdôležitejšie zo všetkého je, že vôbec niečo robíte.“
-- Neil Gailman

Inšpiratívny príbeh: Z bezdomovkyne milionárka

Dani Johnsonová bola vo veku svojich 21 rokov bezdomovkyňou. Mala za sebou ťažké detstvo, počas ktorého pretrpela psychické i fyzické týranie. Od šiestich rokov mala samovražedné sklony, jej rodičia boli drogovo závislí. Život skrátka nemala vôbec ľahký.

Až jedného dňa, pár dní pred Novým rokom, došlo k zlomu. Keď už si myslela, že nemôže byť nič horšie ako spávať s mužmi pre jedlo, došlo k drogám, ktoré dlho odmietala. Videla, čo robili s jej rodičmi. V Štedrý večer roku 1990 však neodolala a na miestnej pláži skúsila kokaín.

Keď sa na druhý deň zobudila o desiatej dopoludnia na pláži, ako prvé riešila to, kde získa viac kokaínu. Bola pripravená sa preň aj s niekým vyspať. Vedela, že jej život nebude dobrý a nemala šancu otočiť ho k lepšiemu. Keď sa jej nedarilo získať drogu, rozhodla sa všetko ukončiť – namierila si to do oceána, kde sa chcela utopiť.

V tom však prestala pociťovať účinky drogy a jej vnútorný hlas jej povedal, aby to nerobila. Celú cestu domov jej hovoril, že to nie je život, ktorý je pre ňu určený. A práve vtedy sa viac začala zaoberať otázkami, čo musí urobiť preto, aby sa z ťažkej situácie dostala. Ako čašníčka na prenájom nemala a bezdomovkyňou byť už nechcela. V teň deň zaspala vo svojom aute a odpoveď nenašla. Na druhý deň však áno.

Na zadnom sedadle našla program na chudnutie, ktorý nebol na Hawaii dostupný. Našla preto na obale výrobcu a kontaktovala ho s tým, že by ho rada predávala. Nemala však peniaze na licenciu. Rozhodla sa však, že nový rok 1991 bude jej šťastný. Rozhodla sa nevzdať a premýšľala. Na nápad nečakala dlho – ručne zhotovila leták a ľudia jej posielali objednávky, hoci žiaden produkt v rukách nemala. Nazbieralo sa ich toľko, že si mohla dovoliť licenciu. Prvý mesiac zarobila 4000 dolárov.

Dani musela prekonávať ďalšie prekážky – nemala telefón ani adresu, ale vždy sa vynašla. Druhým rokom z nej už bola milionárka. Rozrástla sa až do takej miery, že v roku 1996 svoju firmu predala za niekoľko miliónov amerických dolárov. A za všetko vďačila predsavzatiu, že jej nový rok bude šťastný.

Motivujte sa videom



Aj tieto ženy si raz predsavzali, že sa zmenia. Zaradíte sa medzi ne aj vy?




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist