InstagramFacebookYoutube
Kulturistika

Arnold Classic aj do tretice doménou Kaia Greenea

03. apríla 2016

Od veľkého Arnold Classic v americkom Columbuse sa súťaž pod hlavičkou Arnolda Schwarzeneggera uskutočnila aj v Austrálii a tento víkend aj v Brazílii. Všetky tri súťaže ovládol jediný pretekár, Kai Greene.

Ten si prišiel na svoje aj v Rio de Janeire, kde sa uskutočnil štvrtý ročník Arnold Classic Brasil. Tentokrát mal však konkurenciu asi najmenšiu. Do súťaže sa zapojilo len päť profesionálov, pričom chýbaj Joshia Lenartowicz, ktorý mal problémy s vízami.

Od začiatku po koniec tak bolo jasné, kto sa stane víťazom. Greeneovi nebol veľkým konkurentom ani Juan Morel, ktorý obsadil druhé miesto. Diváci tak sledovali najme súboj o druhé miesto medzi ním a Lionelom Beyekem. Štvrtý skončil Vitajij Fatejev, ktorý skočil pred Ronnym Rockelom.

Článok pokračuje pod reklamou


Poradie Arnold Classic Brasil 2016:
1. Kai Greene, 2. Juan Morel, 3. Lionel Beyeke, 4. Vitalij Fatejev, 5. Ronny Rockel

Arnold Classic Brasil nezažil veľký úspech v súťažiach IFBB a dokonca sa musela po prvýkrát v histórii zrušiť kategória Fitness žien. Niektoré fitnessky sa tak prezentovali len exhibičným vystúpením.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist