InstagramFacebookYoutube
Tréning

Trojokruhový tréning brušného svalstva pre rýchle výsledky

03. mája 2018
Trojokruhový tréning brušného svalstva pre rýchle výsledky
Chcete si posilniť brušné svalstvo a vypracovať povestné tehličky? Nasledujúci tréning vám k tomu pomôže, a to ho nemusíte cvičiť často – len dvakrát týždenne.

Prinášame vám tréning brucha, ktorý je vhodný pre mužov i ženy v pokročilej kondičnej úrovni. Zameriava sa na podporenie chudnutia i posilnenie svalstva. Trvá približne 35-45 minút a k dispozícii budete potrebovať kladkostroj.

Ak máte diétu v poriadku a cvičíte pravidelne, vaše telo bude páliť tuky rýchlo. K tehličkám sa dopracujete. Pomôže vám aj tréning, ktorý cvičíte v prvý a štvrtý deň týždenného, sedemdňového cyklu. Zvyšné dni musíte dať bruchu čas na regeneráciu.

Článok pokračuje pod reklamou


Tréning obsahuje tri okruhy. V rámci každého budete vykonávať po sebe bez prestávky tri cviky. Keď ich urobíte prvýkrát, bez prestávky celý kruh zopakujete ešte dva- až štyrikrát. Až keď ich zopakujete v predpísanom počte, potom si doprajete pauzu jednu, nanajvýš dve minúty. Takto urobíte aj druhý a tretí okruh cvikov.

Cviky sú vybrané tak, aby bolo brucho zasiahnuté komplexne a posilnil sa celý stred tela. V prvom okruhu sú: skracovačky na kladke, bicyklové skracovačky a metronómy. V druhom skracovačky, dvíhanie nôh v ľahu a „sekanie dreva“ na kladke. V treťom sklápačky, doska a dvíhanie panvy na boku. Každý cvik urobte v 10-15 opakovaniach, dosku v 20-30 sekundách.

Trojokruhový tréning brucha
Cvik Série Opakovania
1. okruh:
Skracovačky na hornej kladke
Bicyklové skracovačky
Metronómy
3-5
10-15
10-15
10-15
2. okruh:
Skracovačky
Dvíhanie nôh v ľahu
Bočné sekanie dreva na kladke
3-5
10-15
10-15
10-15
3. okruh:
Sklápačky
Doska
Dvíhanie panvy na boku
3-5
10-15
20-30 sekúnd
10-15



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist