InstagramFacebookYoutube
Zaujímavosti

Fitness náramok a korčule na ľad sú dokonalým darčekom

Autor: PR článok  /   17. decembra 2018
Fitness náramok a korčule na ľad sú dokonalým darčekom
Športový svet je oblasťou, ktorá taktiež napreduje a preto sme svedkami rôznych nových výrobkov a technológií, ktoré sa predbiehajú v trendoch súčasnosti. Za jednu z najnovších vychytávok môžeme považovať fitness náramky, ktoré sú čoraz viac dostupné a aj obľúbené. Dôvodom, prečo si ich ľudia kupujú je nielen ich dizajn, ale najmä ich funkcie a umelá inteligencia. Človek, ktorý sa s týmto výrobkom doteraz nestretol si ani len nevie predstaviť, čo všetko také fitness náramky prinášajú a umožňujú. Tak isto, ako sa rozširujú možnosti hodiniek a obyčajných náramkov, rozrastá sa aj ponuka na trhu, v ktorej pre obyčajného človeka nie je ľahké sa zorientovať. Fitness náramok je vhodným doplnkom nielen pre profesionálnych športovcov, ale aj pre tých rekreačných, ktorí budú motivovaní a monitorovaní zároveň. Ak hľadáte ideálny darček pre blízku osobu, ktorá je športovou dušou, fitness náramok bude tou správnou voľbou.

Predtým, ako sa rozhodnete niektorý z výrobkov zakúpiť, poobzerať by ste sa mali po sortimente, ktorý trh ponúka. K dispozícii je totiž množstvo prevedení, ktoré sa od seba veľmi odlišujú. Nejde pri tom len o cenu a vzhľad, ale najmä kvalitu a funkcie, ktoré z náramku robia jedinečnú pomôcku. Na prvý pohľad nie sú od klasických náramkov nijako extra odlišné, no majú v sebe zabudovaný čip, ktorý umožňuje zaznamenávať alebo snímať rôzne telesné údaje používateľa. Medzi najbežnejšie funkcie, ktoré by mali fitness náramky obsahovať patrí počítanie krokov, snímanie tepovej frekvencie alebo analýza spánku. Ľudia si ich často pomýlia so športovými hodinkami alebo smart hodinkami, ktoré sú podobné, no nie rovnaké. Hoci nejde o lacnú záležitosť, základné fitness náramky dokážete zakúpiť aj za pár eur, preto sú dostupné naozaj pre každého. Rozhodnúť sa treba už len podľa parametrov a dizajnu, ktorý sa vám bude páčiť.

korčule na ľad

Výborným darčekom nielen na Vianoce sú aj korčule na ľad, ktoré ocenia nielen deti, ale aj dospelí. Zimné obdobie nám síce zabraňuje vykonávať niektoré športové aktivity, no práve hokej, krasokorčuľovanie alebo rekreačné korčuľovanie sú príjemným spestrením týchto dní. Korčule na ľad si každý rok zakúpia milióny ľudí po celom svete, ktorí sú nielen profesionálmi, ale chcú stráviť pekné chvíle s rodinou. Už v minulosti bolo samozrejmosťou, že keď vonku prituhlo, dospelí a aj deti brali korčule a utekali na najbližšiu vodnú nádrž, ktorá im poskytovala obrovské prírodné klzisko. Táto tradícia sa zachovala dodnes, no teplé zimy nám túto radosť prinášajú len zriedkavo a preto treba byť pripravený. Doma by ste mali mať vyhovujúce zimné korčule, ktoré v tej najlepšej chvíli vytiahnete a použijete. V prípade niekoľkodňových mrazov tak môžeme všade okolo vidieť celé rodiny a skupiny kamarátov, ktorí si užívajú zimné počasie plnými dúškami. Niektorí hrajú hokej, iní sa len tak premávajú po vodnej ploche. Na to všetko však potrebujú dobré korčule, ktoré ich nesklamú a poskytnú im dokonalé pohodlie. V prípade dospelých je výber korčulí o niečo jednoduchší, pretože človek sa zameriava skôr na ich veľkosť, farbu, cenu a prevedenie, ktoré využije počas dlhých rokov. Pri deťoch je ale výber o niečo ťažší, nakoľko sa ich veľkosť nohy rýchlo mení. Tí najmenší potrebujú kačičky s dvoma radmi nožov, na ktorých sa najskôr naučia stáť. Tí skúsenejší si potom môžu obuť klasické jednonožové korčule, ktoré sa už podobajú tým pre dospelých. Myslieť by ste však mali na to, že noha dieťaťa rýchlo rastie a preto sú dobrou voľbou korčule, ktoré majú nastaviteľnú veľkosť. Poslúžia vám tak nie na jeden, ale dokonca aj na štyri roky, čím ušetríte nemalé finančné prostriedky.

Ak si neviete s výberom fitness náramku alebo korčulí rady, navštívte športového predajcu inSPORTline, kde si zaručene vyberie každý. V širokej ponuke sa dokážete ľahko zorientovať vďaka zadaniu kritérií, ktoré od športových pomôcok očakávate. Váš nákup tak bude nielen rýchly, ale aj jednoduchý a pohodlný.

Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist