InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (8. týždeň 2019)

24. februára 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (8. týždeň 2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Prečo nemusíme mať strach zo zmien?

Zmeny, najmä tie veľké, môžu naháňať strach. Po čase si však možno uvedomíte, že je lepšie sa strachu chopiť a ovládnuť ho tak, aby ste zmeny prijímali ako súčasť vášho rastu. Čím skôr to pochopíte, tým lepšie.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Spôsoby, akými si môžete upevniť pracovné vzťahy

Pracovníci, ktorí spolu pracujú v harmónii so snahou dosiahnuť spoločný cieľ, sú snom každej firmy. Aj pre samotných pracovníkov je však pozitívne, ak majú so svojimi kolegami dobré a produktívne vzťahy. Ako ich dosiahnuť?

Prečítajte si celý článok »

Jednoduché veci, ktoré vám okamžite podporia vaše šťastie

Myseľ robí veľa. Ak sa rozhodnete byť šťastní, tak budete šťastní. V prvom rade sa pre to musíte rozhodnúť a potom robiť veci, ktoré vám vaše šťastie podporia. A to je dobré pre vaše mentálne i fyzické zdravie.

Prečítajte si celý článok »

Ako účinky na zdravie má visenie dole hlavou?

Mnohí ľudia pravidelne cvičia stojku a tešia za z mnohých zdravotných výhod. Ak stojíte alebo visíte hlavou dole, skutočne robíte pre svoje telo dobre. Ste zvedaví, aké prospešné účinky má otočenie vášho tela?

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist