InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (39/2019)

29. septembra 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (39/2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Zlyhanie nie je tragické. Netreba ho však ani oslavovať!

Mnoho ľudí sa bojí zlyhať. Ak zlyhajú, cítia sa zle. Treba si však uvedomiť, že mnoho ľudí zlyhalo aj opakovane predtým, ako uspeli. A aj preto, na druhú stranu, mnohí ľudia zlyhanie oslavujú. Ale ani to nie je najlepší prístup.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Čo je lepšie: Mzda alebo podiel zo zisku?

Už viac nie je ničím výnimočným, ak sa dostane do situácie, že vstupujete do novej spoločnosti a dostanete šancu vybrať si, či chcete byť platený fixne – mzdou, alebo flexibilne, v závislosti od vašich výkonov alebo výkonov firmy.

Prečítajte si celý článok »

Ako si dramaticky zlepšiť akúkoľvek zručnosť?

Ak sa venujete hraniu na hudobný nástroj a uvidíte v televízii hviezdu tejto oblasti, iste vám prejde hlavou želanie, aby ste sa aj vy narodili s takým talentom. Nie vždy je to však o talente. Aj vy môžete dramaticky zlepšiť akúkoľvek zručnosť chcete.

Prečítajte si celý článok »

Ako cvičiť, keď vás trápi astma?

Astma je veľmi bežným chronickým ochorením, ktoré sa z nášho života nevytratí, ale dá sa s ním naučiť žiť. Aj cvičenie nie je pre astmatikov problémom, ak pri ňom dávajú pozor na niekoľko vecí.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist