InstagramFacebookYoutube
Zaujímavosti

Najlepšie ocenenie pre fitnes

Autor: Poháry Bauer - PR  /   23. septembra 2019
Najlepšie ocenenie pre fitnes
Fitnes je slovo, ktorá si mnohí z nás spájajú s cvičením a fitnes centrom. Nie je úplne pravda. Fitnes nie je len športová aktivita, aj keď jeho hlavným cieľom je udržanie si dobrej kondície a to bez fyzickej aktivity jednoducho nejde. V podstate ide o životný štýl, ktorý našu kondičku výrazne zlepší,, vyformujeme si vďaka nemu postavu, ... sme zdatnejší a aj naša vytrvalosť a sila sa zlepšia. Čo tak si v tom zasúťažiť? Kto je zdatnejší, kto si najviac zlepšil kondičku a kto sa najlepšie vypracoval?

Majitelia fitnes centier

Ak ste majiteľom „fitka“ a chcete trochu svojich cvičencov nadchnúť môžete usporiadať súťaž. Je len na vás aké kritéria na víťazstvo musia súťažiaci splniť. Jedno je ale isté, víťaz si zaslúži ocenenie.

Druhy ocenení

Diplomy – originálne a jedinečné diplomy sú ideálnou odmenou pre všetkých súťažiacich, ktorým sa podarilo urobiť vo fitnes pokroky (znížili hmotnosť, nabrali viac svalovej hmoty, zlepšili svoju kondičku). Sú ideálnou motiváciou k tomu, aby ich majiteľ pokračoval v cvičení a v budúcnosti dosiahol lepšie úspechy

Článok pokračuje pod reklamou


Plakety – vydržia dlhšie ako papierové diplomy. Môžete si vybrať jednu plaketu, alebo celú, kompletnú sadu plakiet (zlato, striebro, bronz). Vybrať si môžete aj z rôznych materiálov – drevo, sklo, mramor, alebo plast.

Poháre BauerMedaile – typickým ocenením v športe je medaila. Nemala by chýbať na žiadnej súťaži. Aj keď nejde o ozajstné zlaté a strieborné medaile sú na nerozoznanie od tých pravých. Originálne medaile môžete mať aj vy, stačí si len vybrať. A ak sa vám žiadna nepozdáva a túžite po niečom špecifickom a výnimočnom môžete mať medaile presne na mieru.

Poháre – luxusné a elegantné poháre sú výborným ocenením pre každý šport a každú súťažiaci túži mať túto trofej doma. Výborne sa vynímajú a pritiahnu pozornosť každého kto ide okolo. Prečo sa nepochváliť svojim úspechom a netešiť sa z takéhoto ocenenie?

Sportove trofeje – ak hľadáte niečo naozaj špeciálne a výnimočné a luxusné nemali by vašej pozornosti uniknúť trofeje. Sklené trofeje s gravírovaním dodajú každej súťaži punc dôležitosti a výnimočnosti a presne tak sa bude cítiť aj ten, kto ju získa.

A kde tieto štýlové poháre pre fitness nakúpiť? Odporúčam e-shop pohare Bauer s unikátnou ponukou akrylových troffejí, ktoré inde nekúpite.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist