InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (47/2019)

24. novembra 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (47/2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

10 motivačných kníh, ktoré vás budú inšpirovať k úspechu

Musíme sa zmieriť s tým, že v našom živote budú aj výzvy a bariéry. A práve preto neuškodí, ak získate ďalší zdroj motivácie a inšpirácie. Prinášame vám 10 skvelých kníh, ktoré vám dodajú iskru na to, aby ste svoj život opäť nasmerovali k výšinám.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Pracujete doma? 9 tipov, ktoré vám pomôžu bojovať s osamelosťou

Mnoho ľudí v súčasnosti pracuje, pre svoju firmu alebo sami pre seba, vo svojom dome. Tento životný štýl má svoje výhody, ale tí, ktorí ho zažili, vedie, že má aj svoje mínusy. A jedným z nich je, že sa môžete cítiť osamelo. Ako s tým bojovať?

Prečítajte si celý článok »

Toto je 6 bežných zvykov nešťastných ľudí

Na to, aby ste žili šťastný život, toho veľa nepotrebujete. Často ste schopní urobiť zmeny správania a myslenia, ktoré vás môže k šťastiu priviesť. Treba si však na začiatok uvedomiť, akým zvykom by ste sa mali v tejto púti vyvarovať.

Prečítajte si celý článok »

Nerobte nasledujúcich 5 vecí, ak chcete lepšie spať

Spánok je možno tá najdôležitejšia vec, ktorú robíte každodenne napriek tomu, že si to ani neuvedomujete a za prácu to nepokladáte. Dobrý spánok by však nikdy nemal byť podceňovaný. Práve jeho kvalita rozhoduje o tom, ako sa budete cítiť, ako budete napredovať pri cvičení a aké zdravie bude vašou vizitkou.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist