Stiahnite si e-knihu zadarmo!

SlovakFitness.sk a Streftec sa rozhodli priniesť vám ako vďaku za vaše návštevy elektronickú knižku, ktorú si môžete stiahnuť hneď teraz a zadarmo!

Kniha 36 Tréningových tipov

36 Tréningových tipov

Malými zmenami k lepším výsledkom

Našou prvou elektronickou knihou, ktorú si môžete stiahnuť a šíriť bez obmedzenia zadarmo, je titul 36 Tréningových tipov - Malými zmenami k lepším výsledkom. Ponúkame v nej zbierku tipov, ktoré obohatia vaše vedomosti a zaručia vám lepšiu efektivitu vášho tréningu. Nejedná sa o obšírnu publikáciu, ktorú zvládnete prečítať na svojej čítačke či tablete aj behom niekoľkých minút. Aj takéto drobné tipy vám však pomôžu k naplneniu vášho veľkého cieľa.

Stiahnuť zadarmo!
(Formát: PDF, Veľkosť: 421 kB)

Ak sa vám elektronická kniha páčila, môžete ju poslať priateľovi alebo sa stať naším fanúšikom na Facebooku či Google+.