InstagramFacebookYoutube
Kulturistika

Havlík skončil štvrtý aj v Tampe

09. augusta 2015

Slovenský kulturista Štefan Havlík sa po súťaži v kanadskom Vancouveri predstavil aj v americkej Tampe. Na floridských pódiách zopakoval veľmi dobré vystúpenie spred dvoch týždňov a opäť skončil na štvrtom mieste. Tentokrát spomedzi 14 pretekárov.

Súťaž Wings of Strength PBW Tampa Pro aj v tomto roku zahrnul niekoľko kategórií, z ktorých hlavným lákadlom bola otvorená kategória kulturistiky mužov. V nej sa predstavil aj tridsaťdeväťročný Slovák, ktorému opäť len tesne ušiel pomyselný stupeň víťazov.

Na západnom pobreží Kanady triumfoval Fouad Abiad, ktorý bol favoritom aj na Floride. Tentokrát mal však väčšiu konkurencie v borcoch, ako sú Max Charles, Johnnie Jackson či Michael Lockett. Abiad nakoniec skončil druhý, keď ho vo finále dokázal poraziť Charles. Pred Havlíkom skončil Jackson, kým Lockett až za ním.

Článok pokračuje pod reklamou


Tampa Pro ... posing routine.

Posted by Stefan Havlik on 9. august 2015


Poradie Tampa Pro 2015:
1. Max Charles, 2. Fouad Abiad, 3. Johnnie Jackson, 4. Štefan Havlík, 5. Michael Lockett, 6. Robert Piotrkowicz, 7. Joel Thomas, 8. Akim Williams, 9. Timmy Gaillard, 10. Jose Luis Rodriguez Oyola, 11. Paulo Almeida, 12. Grigori Atoyan, 13. Eboni Wilson, 14. Rudy Richards.

Kategória do 212 libier

V nižšej váhovej kategórii sa do súťaženia zapojilo až 16 borcov. Medzi nimi ani jeden nevystupoval do popredia, a tak bolo ťažké vyberať favorita. Prvé miesto nakoniec vybojoval Al Auguste, ktorý sa vrátil k súťaženiu po dvojročnej odmlke. Teraz sa kvalifikoval na Olympiu. Druhý skončil Alejandro Cambronero, ktorý vlani skončil na delenom poslednom mieste. Tretie miesto vybojoval John Meadows, ktorý štartoval na svojej druhej profesionálnej súťaži v kariére.

Poradie Tampa Pro 2015 – kategória do 212 libier:
1. Al Auguste, 2. Alejandro Cambronero, 3. John Meadows, 4. Alison Maria, 5. Wendell Floyd, 6. Angel Vargas, 7. Raul Carrasco, 8. Mboya Edwards, 9. Willie Vegas, 10. Milton Martinez, 11. Leonardo Pacheco, 12. Quincy Winklaar, 13. Freddie Mccray, 14. Victor Delcampo, 15. Luis Santiago, 16. Craig Licker.

Ostatné kategórie

V Tampe sa súťažilo aj v kulturistike žien, ktorú ovládla Margie Martinová pred Alanou Shippovou a Isabelle Turellovou. Figure žien sa stalo doménou Ann Titoneovej, kým bikini Michelle Sylviaovej a physique žien Mindi O’Brienovej. Aj muži súťažili v kategórii physique, ktorú vyhral Brandon Hendrickson.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist