Ingrediencie:
Cesto:5 vajec
2 PL sušeného mlieka
1/2 šálky kokosového cukru
3 a 1/2 PL kokosového oleja
Plnka:
2 jemné tvarohy
1 kokosové mlieko
3 PL kokosu
1 BIO vanilkový cukor
Ochutnajte v prípade potreby si pridajte med alebo ešte jeden BIO van. cukor je dôležitý preto lebo má výraznejšiu vanilkovú chuť a viac osladí.
Podľa potreby maliny.
Postup prípravy
Najprv si oddelíme bielka od žĺtkov. Žĺtka si v hlbšej miske vyšľaháme s cukrom a kokosovým olejom do peny. Potom si z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, ktorý zľahka vmiešame do žĺtkovej peny. Nakoniec vmiešame sušené mlieko.Pripravené cesto si rozotrieme po celej ploche plechu (podľa toho, ako chcete mať cesto hrubé). Pečieme cca 15-20 minút pri 180 stupňoch celzia. Upečené cesto ešte teplé zrolujeme pomocou utierky (aj s papierom na pečenie) do tvaru rolády. Keď vychladne, cesto opatrne zbavíme papiera na pečenie.
Tri štvrtiny plnky rozotrieme na vychladnuté cesto. Poukladáme maliny. Zrolujeme, vrch potrieme zvyšným krémom a posypeme kokosom.
Dobrú chuť!
Čítať ďalší článok:
Techniky budovania svalov, o ktorých ste možno nepočuli Zdieľať na Facebooku