InstagramFacebookYoutube
Výživa

Recept: Kokosová roláda

Autor: Miška Moravčíková Krštenníková  /   09. októbra 2015
Recept: Kokosová roláda
Máte chuť na sladké? Skúste si upiecť kokosovú roládu, ktorej príprava nie je náročná, neobsahuje múku a na sladenie sa využíva len kokosový a BIO vanilkový cukor.

Ingrediencie:

Cesto:
5 vajec
2 PL sušeného mlieka
1/2 šálky kokosového cukru
3 a 1/2 PL kokosového oleja

Plnka:
2 jemné tvarohy
1 kokosové mlieko
3 PL kokosu
1 BIO vanilkový cukor
Ochutnajte v prípade potreby si pridajte med alebo ešte jeden BIO van. cukor je dôležitý preto lebo má výraznejšiu vanilkovú chuť a viac osladí.

Podľa potreby maliny.

Článok pokračuje pod reklamou


Postup prípravy

Najprv si oddelíme bielka od žĺtkov. Žĺtka si v hlbšej miske vyšľaháme s cukrom a kokosovým olejom do peny. Potom si z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, ktorý zľahka vmiešame do žĺtkovej peny. Nakoniec vmiešame sušené mlieko.

Pripravené cesto si rozotrieme po celej ploche plechu (podľa toho, ako chcete mať cesto hrubé). Pečieme cca 15-20 minút pri 180 stupňoch celzia. Upečené cesto ešte teplé zrolujeme pomocou utierky (aj s papierom na pečenie) do tvaru rolády. Keď vychladne, cesto opatrne zbavíme papiera na pečenie.

Tri štvrtiny plnky rozotrieme na vychladnuté cesto. Poukladáme maliny. Zrolujeme, vrch potrieme zvyšným krémom a posypeme kokosom.

Dobrú chuť!


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist