InstagramFacebookYoutube
Výživa

Jedlá pre lepší sex. Pozrite si, po čom siahnuť

31. mája 2016
Jedlá pre lepší sex. Pozrite si, po čom siahnuť
Chcete si vylepšiť váš sexuálny život, priniesť naspäť iskru do vášho vzťahu? Ak už to nie je také, ako v minulosti a chuť dostávate len veľmi vzácne, máme pre vás riešenie. Neskrýva sa v žiadnym tabletkách, ale v potravinách, ktoré sú v tomto smere osvedčenými pomocníkmi.

Medzi tradičné potraviny, s ktorými zažijete lepší sex, patria:

1. Avokáda
Aztékovia si odôvodnili pozitívny vplyv avokád tým, že pripomínajú semenníky. Moderná veda však pozná skutočné dôvody. Avokádo je bohaté na nenasýtené tuky a obsahuje veľmi málo nasýtených, čo je dobré pre vaše srdce i cievy. Vďaka tomu smeruje krv do všetkých potrebných miest, vrátane „mužskej pýchy“.

Článok pokračuje pod reklamou


2. Figy
Figy podporujú plodnosť a sú výborným afrodiziakom. Obsahujú veľa nerozpustnej vlákniny, ktorá podporuje zdravie srdca. Pomáha aj s chudnutím, vďaka ktorému zvyšujete svoju atraktivitu i sebavedomie, ktoré vám pomôže k väčšiemu uvoľneniu.

3. Jahody
Jahody pomáhajú zvyšovať počet spermií u mužov a obsahujú metylxantiny, ktoré podporujú chuť do sexu. Okrem toho u žien pomáhajú predchádzať defektom u vyvíjajúceho sa plodu dieťaťa.

4. Mandle
Mandle sú už dlho považované za prostriedok zvyšovania vášne, za sexuálny stimulant i pomocníka pri podpore plodnosti. Obsahujú veľa dôležitých živín z hľadiska sexuálneho zdravia a reprodukcie – zinok, selón, vitamín E. Zinok je známy tým, že podporuje libido.

5. Rukola
Rukola obsahuje minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú blokovať absorbovanie niektorých škodlivých látok z prostredia, ktoré majú negatívny vplyv na naše libido. Slúži teda skôr ako ochranca sexuálneho života.

6. Citrusy
Pomaranče, mandarínky, grapefruity, citróny, limetky. Tieto citrusové plody vám pomôžu vďaka vysokému obsahu antioxidantov, vitamínu C a kyseliny listovej. To napomáha k lepšiemu reprodukčnému zdraviu mužov.

7. Ustrice
Samozrejme, že v našom zozname nemôžu chýbať ustrice, ktoré sú dobre známym afrodiziakom. Je to preto, že sú jedným z najlepších zdrojov zinku. Aj iné morské plody sú však v tomto smere užitočné – mastné ryby ako je losos podporujú kardiovaskulárny systém.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist