InstagramFacebookYoutube
Kulturistika

Toronto Pro Supershow prinieslo triumfy DeAshu a Cambronera

05. júna 2016

Bez väčších hviezd profesionálnej kulturistiky sa v Kanade uskutočnil šiesty ročník Toronto Pro Supershow, ktorý sa prezentoval až 10 súťažnými kategóriami. My sa zameriame na tie kulturistické.

Organizátori súťaže rozdelili na dva dni – sobotu a nedeľu. V sobotu sa pritom rozhodlo o víťazoch vo všetkých troch kulturistických kategóriách. Všetky tri z nich boli atraktívne aj pre našich západných susedov.

V otvorenej kategórii mužov súťažil Tomáš Bureš, ktorý obsadil v 13-člennom štartovom poli deviate miesto. Víťazom sa stal zelenáč z Britských ostrovov Nathan DeAsha, ktorý si tak po prvýkrát v kariére vybojoval miestenku na Mr. Olympia. V boji o prvenstvo zdolal Maxxa Charlesa. Tretí skončil Fouad Abiad, štvrtý torontský rodák Ben Pakulski.

Článok pokračuje pod reklamou


Poradie Toronto Pro Supershow 2016 – kategória open:
1. Nathan DeAsha, 2. Maxx Charles, 3. Fouad Abiad, 4. Ben Pakulski, 5. Jonathan Delarosa, 6. Ibrahim Sami Fahim, 7. Iain Valliere, 8. Paulo Almeida, 9. Tomáš Bureš, 10. Fred Smalls, 11. Brian Yersky, 12. Grigori Atoyan, 13. Jon Anderson.

V nižšej váhovej kategórii sa z triumfu tešil takisto zástupca mladšej generácie, Alejandro Cambronero, ktorý vyhral súboj so Zaneom Watsonom najmä vďaka lepšej estetike svalstva. Na pomyslení stupeň víťazov vystúpil aj Kim Jun Ho. Česko na súťaži zastupoval Vojtěch Koritenský, ktorý v konkurencii ďalších 15 pretekárov obsadil pekné piate miesto.

Poradie Toronto Pro Supershow 2016 – kategória do 212 libier:
1. Alejandro Cambronero, 2. Zane Watson, 3. Kim Jun Ho, 4. Mark Dugdale, 5. Vojtěch Koritenský, 6. Ahmad Ahmad, 7. Frantz Prevaly, 8. Mehdi Hatami, 9. Greg Doucette, 10. John Meadows, 11. Kevin Ofurum, 12. Raul Carrasco, 13. Mboya Edwards, 14. Santana Anderson, 15. Benjamin Parra, 16. Patrick Bernard, 16. Mike Lynds.

V Toronte súťažili aj kulturistky. Medzi sedem pretekárok sa dostala aj Jana Ludmila Bendová, ktorá obsadila piate miesto. Z prvenstva mala radosť Lara Carolanové pred Nancy Clarkovou, Cathy LeFrancoisovou a Robin Hillisovou. Silvia Mattaová a Liz Mezaová obsadili šieste, resp. siedme miesto. Kulturistky sa ani tento rok na Olympia Weekend-e nepredstavia.

Poradie Toronto Pro Supershow 2016 – kulturistika žien:
1. Laura Carolan, 2. Nancy Clark, 3. Cathy LeFrancois, 4. Robin Hillis, 5. Jana Ludmila Bendová, 6. Silvia Matta, 7. Liz Meza.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist