InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (28. týždeň 2018)

15. júla 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (28. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Ako ukončiť deň produktívnym spôsobom?

Ak chcete uspieť v dnešnej dobe, často si to vyžaduje nasadenie počas celého dňa. Ak si vaša práce vyžaduje pracovania aj v neskorom popoludní, môžete urobiť určité veci, aby váš deň nie len začínal produktívne, ale aj končil.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Ako zvládnuť negatívnu odozvu na Facebooku?

Bez ohľadu na to, ako vnímate Facebook či iné sociálne média, sú v súčasnosti pre váš biznis veľmi podstatné. Nejde len o formu propagácie vašich produktov alebo služieb, ale aj o komunikačný kanál. Verejný komunikačný kanál. Preto je dôležité vedieť s ním narábať.

Prečítajte si celý článok »

Zručnosti, ktoré by ste mali ovládať, ak chcete byť produktívnejší

Úspešní ľudia sa naučili produkovať veľké množstvo produktov za relatívne krátky čas bez toho, aby tým trpela ich kvalita. Produktivita práce je často skloňovaným termínom, ktorý skutočne zvyšuje pravdepodobnosť vášho úspechu. Ak však chcete byť produktívnejší, musíte preto aj niečo urobiť.

Prečítajte si celý článok »

Ako sa pripravujú najbohatší ľudia na koniec sveta?

V prípade možnej apokalypsy sa tí najbohatší ľudia snažia byť pripravení dať si šancu na jej prežitie. Svoje peniaze vkladajú do rôznych spôsobov, akými si toto bezpečia alebo pocit bezpečia zaistia. Prinášame vám ich päť.

Prečítajte si celý článok »

Päť pozitív abstinencie od sociálnych médií

Alkohol a sociálne média sú si podobnejšie, ako by ste si mysleli. Tak ako môže vzniknúť závislosť na alkohole, tak môže vzniknúť aj závislosť na sociálnych médiách. A tak ako v prípade alkoholu, aj v prípade Facebooku, Twitteru a ďalších sieti prináša do života negatívne vplyvy.

Prečítajte si celý článok »

Aké živiny potrebuje telo každý deň?

Zdravá a vyrovnaná výživa je kľúčom k zdravému telu. Taká výživa musí spĺňať niekoľko požiadaviek a nemôžu v nej chýbať viaceré dôležité živiny, ktoré si vymenujeme v tomto článku. Na základe toho si potom musíte vyberať vhodné jedlá.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist