InstagramFacebookYoutube
Tréning

Fitness náramky a hodinky – prečo by ste ich mali mať aj vy?

Autor: PR článok  /   27. septembra 2018
Fitness náramky a hodinky – prečo by ste ich mali mať aj vy?
Fitness náramky sú fenoménom dnešnej doby, a to hneď z viacerých dôvodov. Sú totiž skvelým pomocníkom pre ľudí, ktorí chcú mať dokonalý prehľad o svojej dennej aktivite, a to 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Počet krokov, množstvo spálených kalórií či možnosť sledovať tep sú len niektoré funkcie, ktoré poskytujú práve fitness náramky. Je samozrejme len a len na vás, či zvolíte fitness náramok so základnými funkciami alebo dáte prednosť prepracovanejšej verzií, ktorá je skvelou voľbou pre aktívnych ľudí, ba dokonca i pre profesionálnych športovcov.

Náramok pre športových nadšencov, ale i bežných ľudí

Bežné fitness náramky sú natoľko inteligentné, že vedia spočítať počet krokov, ktoré ste počas dňa spravili, no taktiež vedia sledovať váš energetický výdaj. Tie pokročilejšie vás vedia upozorniť na prichádzajúci hovor z vášho smartfónu či analyzovať váš spánok. Ak chcete zlepšiť kondíciu, zmeniť životosprávu či nabrať dostatok psychickej energie, fitness náramok je užitočným nástrojom, ktorý vás bude počas celého dňa motivovať k určitému výkonu. Môžete si stanoviť cieľ, napríklad prejsť aspoň 10000 krokov denne, čo koniec koncov odporúčajú i lekári.

Majte dokonalý prehľad o vašom dni

Zväčša sú fitness náramky prepojené s aplikáciou vo vašom mobilnom zariadení, čo umožňuje sprehľadniť aktivity, ktoré ste počas dňa vykonali. Aspoň čo sa týka spánku a pohybu. Môžete napríklad zistiť to, že ste sa počas noci častokrát zobudili alebo naopak, že ste spali počas celej noci bez prebudenia. Športovci ocenia možnosť prepojenia náramku s aplikáciami, ktoré umožňujú sledovať váš športový výkon. Dokonca si môžete vytvoriť tréningový plán, s ktorým vám fitness náramok rozhodne pomôže.

inSPORTline

Fitness hodinky – pokročilé funkcie pre náročných

Fitness hodinky sú v porovnaní s fitness náramkami o niečo prepracovanejšie, a to z hľadiska funkčnosti. Sú totiž vybavené GPS, ale i funkciami, ktoré oceníte najmä vtedy, ak ste milovníkom vysokohorskej turistiky, plávania, cyklistiky či behu. Bežne sú vybavené kompasom, barometrom či výškomerom, no zároveň disponujú základnými funkciami akými je frekvencia tepu či počet spálených kalórií. Aj z tohto dôvodu možno povedať, že fitness, resp. inteligentné hodinky sú vhodné najmä pre náročných ľudí, ktorí sa aktívne venujú športu, a teda je zrejmé, že potrebujú mať záznam o celodennej aktivite.

Široká ponuka fitness náramkov a hodiniek na jednom mieste

inSPORTline je najväčší slovenský predajca fitness a športových zariadení a pomôcok, vďaka ktorým môžete budovať vašu silu i vytrvalosť. Ak hľadáte fitness náramok či fitness hodinky, ktoré budú vašim každodenným spoločníkom na ceste za svojim zdravším „ja“, neváhajte a vyberte si zo širokej ponuky sortimentu na jednom mieste.

Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist