InstagramFacebookYoutube
Kulturistika

Tréning fitness modelky VI. – Sophie Guidolin a tréning brucha

30. septembra 2020

Chcete si posilniť brušné svaly, aby ste si posilnili stred tela pre náročnejšie cviky a priblížili sa k tehličkám na bruchu? Potom vás možno inšpiruje tréning Sophie Guidolinovej.

Táto austrálska dáma stíha popri rodine toho veľa. Píše knihy, venuje sa osobnému rozvoju, je výživovou poradkyňou, osobnou trénerkou, fitness modelkou a profesionálnou súťažiacou v kategórii bikini.

Svojím fanúšičkám, ktoré by túžili po vyrysovanom a pevnom bruchu radí, aby si dali do poriadku v prvom rade svoju výživu. Potom je dôležitý správny tréning brucha a adekvátny oddych, ktorý zabezpečí regeneráciu.

Článok pokračuje pod reklamou


Guidolinová svoje tréningy brucha pravidelne obmieňa a týmto sa môžu inšpirovať aj kondičné cvičenkine. Tvoria ho štyri cviky, ktoré vykoná po sebe kruhovým spôsobom. Potom si dá prestávku a tento cyklus zopakuje. Vy by ste mali zacieliť aspoň na tri takéto okruhy – ak vám to stačiť nebude, môžete pár ešte pridať.

Prvý cvik je dvíhanie nôh vo vise, ale ak sa nemáte kam zavesiť, tak môžete dvíhať nohy aj v ľahu. Ďalej prejdete na statický cvik, ktorým nie je nič iné, ako doska – snažte sa v jej polohe vydržať aspoň 30 sekúnd. Posledné dva cviky precvičia aj hornú časť brucha a šikmý brušný sval – bicyklové a bočné skracovačky.

Sophie Guidolin: Tréning brucha
Cvik Série Opakovania
Dvíhanie nôh vo vise (prip. v ľahu) 3 12
Doska (plank) 3 30-60 sekúnd
Bicyklové skracovačky 3 12 na každú stranu
Bočné skracovačky 3 10 na každú stranu
Poznámka: Cvičí sa kruhovým spôsobom.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist