InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Šťastný nový rok! Využite 366 dní na vytvorenie lepšej verzie samého seba

1. 1. 2024
Šťastný nový rok! Využite 366 dní na vytvorenie lepšej verzie samého seba
365 dní minulého roka máme za sebou a dnes privítavame ďalší balík až 366 šancí na zlepšenie samých seba. V mene celého SlovakFitness.sk vám do prestupného roku 2024 želáme len to najlepšie!

Želáme vám čo najviac síl k napĺňaniu vašich cieľov, či už v rámci zdravia, pracovného alebo súkromného života. Vstúpte do nového roka pozitívne a verte, že v ňom s využitím odhodlania, poctivej práce a trpezlivosti môžete dosiahnuť ciele, ktoré ste si predsavzali.

Snažte sa robiť celý rok dobré veci pre seba, pre vašich blízkych a dokonca aj pre ľudí, ktorých môžete stretnúť po prvýkrát v živote. Buďte otvorení novým príležitostiam a povedzte im „áno“. Máte pred sebou čisté plátno, novú šancu urobiť niečo so svojím životom. Snažte sa neustále zlepšovať a vydávať zo seba to najlepšie.

Článok pokračuje pod reklamou


Dôvodom, prečo mnoho ľudí nedosiahne úspechy, ktoré si každý rok na Nový rok predsavzajú, je, že myslia len na daný rok. Ak však chcete skutočne uspieť, nemôžete byť takí krátkozrakí. Nestanovujte si neudržateľné a nerealistické akčné kroky, ale pozerajte sa viac do budúcnosti a robte jeden malý krok za druhým, aby ste postupne zmenili svoj životný štýl a vytvorili lepšiu verziu samého seba.

Nezabúdajte tiež čítať SlovakFitness.sk, na ktorom sa aj v tomto roku budeme snažiť pridávať čo najlepšie informácie na to, aby ste boli zdravší a aby ste rástli fyzicky i duševne.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist