InstagramFacebookYoutube
Pre ženy

Ako zamaskovať nadbytočné kilogramy oblečením?

Autorka: Lucka  /   26. septembra 2015
Ako zamaskovať nadbytočné kilogramy oblečením?
Neberte to tak, že by sme vás chceli naučiť maskovať vašu nadváhu oblečením. Nie. Určite vám odporúčame, aby ste sa snažili dosiahnuť svoju vysnívanú postavu pravidelným cvičením a zdravým stravovaním. Ak si však chcete zvýšiť sebavedomie okamžite a cítiť sa lepšie medzi ľuďmi, môžete dočasne nadbytočné kilogramy zamaskovať opticky.

Nevhodnou voľbou oblečenia môžete svoju nadváhu nie len ukázať, ale aj zvýrazniť. A to nechcete. Môže to spôsobiť, že sa pri pohľade nebudete páčiť sama sebe a to zníži vašu sebadôveru. Dokonca vás to môže demotivovať. Preto by ste sa mali naučiť využívať oblečenie vo svoj prospech. Voľbou iných strihov, farieb či využitím iných trikov, môžete opticky schudnúť aj niekoľko kilogramov.

V tomto článku by sme vám chceli uviesť päť tipov, ktorými to docielite.

Článok pokračuje pod reklamou


1. Džínsy s vyvýšenými topánkami - nemusíte sa báť džínsov. Ak si vyberiete tie správne, pomôžu vám opticky predĺžiť vaše telo. Vhodné sú tmavšie, ktoré vás budú „objímať“ na tých správnych miestach. Musia byť dlhé, siahať pod členky, pri ktorých by mali byť rozšírené. Výborne ich doplnia topánky s podpätkom, dlhšie tričko a menšie sako, ktoré opticky zmenší pás.

2. Tesnejšie vyhráva nad voľným - dámy si myslia, že čím voľnejšie veci budú nosiť, tým chudšie budú vyzerať. Možno sa tak len budú cítiť, ale skutočnosť je, že by vás veci mali jemne sťahovať. Pridajte k ním dlhé vertikálne prvky, ako dlhší pletený sveter cardigan, šál či náhrdelník, a máte vyhrané.

3. Štruktúrované textílie - šaty vyrobené zo štruktúrovaných textílii maskujú nedokonalosti postavy. Ak navyše máte na vršku diagonálne prekrížené pásy, zamerajú pozornosť na stred trupu a opticky zúžia oblasť nad pásom. Ako doplnok sa hodí prehodený platený sveter s krátkymi rukávmi.

4. Biela so správnym opaskom robí divy - keby si máte vybrať čiernu alebo bielu farbu, určite by ste zvolili čiernu. Tá predsa zužuje, nie? V skutočnosti však aj biela vie urobiť divy a polichotiť vašej postave. Stačí, ak biele šaty v oblastí pásu stiahnete tenkým opaskom a obujete si topánky s podpätkom.

5. Ak tmavé, tak nohavice - ak už trváte na tej čiernej, tak ju využite pri nohaviciach. Dlhé tmavé nohavice v kombinácii s topánkami s podpätkom predĺžia postavu a láskavosť im urobí aj kontrastný svetlý vršok.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist