Ingrediencie:
| 350 g zelených fazuliek| 300 g tuniaka (z konzervy)
| 250 g papriky (červenej)
| 2 polievkové lyžice olivového oleja
| 1 polievková lyžica sójovej omáčky
| 1/2 citróna
| 1/2 čajovej lyžičky horčice
| 1/2 polievkovej lyžice medu
| čerstvé čierne korenie
| soľ
Postup prípravy receptu:
1. Nakrájame si červenú papriku na pásiky a fazuľky prekrojíme na polovice. Fazuľky následne asi päť minút varíme vo vode, ale dávame pozor, aby sa nerozvarili. Po dovarení ich prelejeme studenou vodou a necháme odkvapkať.2. Do veľkej misy potom pridáme fazuľky, papriku a tuniaka z konzervy. Spolu premiešame a dochutíme podľa potreby čerstvým čiernym korením a soľou.
3. Šalát zalejeme zálievkou, ktorú si pripravíme zmiešaním olivového oleja, sólovej omáčky, horčice a medu, spolu so šťavou z polovice citróna.
Článok bol pôvodne publikovaný: 25.04.2013.
Čítať ďalší článok:
Kritická chyba, ktorej sa pri suplementoch treba vyhnúť Zdieľať na Facebooku