InstagramFacebookYoutube
Tréning

Naberanie svalovej hmoty efektívne

Autor: PR článok  /   22. septembra 2016
Naberanie svalovej hmoty efektívne
Rozhodli ste sa dodať svojmu telu tú správnu formu, ktorá mu doteraz chýbala? Snažíte sa o to už dlho, no výsledky sú naozaj mizivé, ak nejaké vôbec sú? Chcete jednoducho nabrať svalovú hmotu, no efekt sa zatiaľ nedostavil? Či už ste sa našli v prvom prípade, alebo v tom druhom, máme pre vás riešenie, ktoré vás určite zaujme. Tréneri, ktorí by vám zaručene pomohli a vedeli by vás smerovať tým správnym smerom rozhodne niesú lacný, a vie si ich z dlhodobého hľadiska dovoliť len málokto.

Ako pribrať- riešenie

Aj z tohto dôvodu sme si pre vás pripravili e-book, ktorý vám takmer v plnej miere takéhoto trénera dokáže nahradiť. E-book s názvom Škola objemu- tvoj návod na naberanie svalovej hmoty nie je len obyčajným e-bookom. Jedine v tomto e-booku nájdete doslova všetko, čo potrebujete pre úspešné naberanie svalovej hmoty od A až po Z.

Na to, aby ste nabrali svalovú hmotu nie je potrebné, aby ste cvičili od rána do večera a venovali tomu všetok svoj čas. Na to, aby ste nabrali svalovú hmotu nie je dokonca potrebné ani to, aby ste jedli kvantum slaniny denne, alebo žili na podporných prostriedkoch, ktoré sú vyrobené len za tým účelom, aby umelo nafúkli vaše svaly pričom efekt týchto prostriedkov sa vytratí akonáhle ich prestanete pravidelne užívať- nehovoriac o trvalých zdravotných následkoch.

V našom inovatívnom e-booku s názvom Škola objemu- tvoj návod na naberanie svalovej hmoty nájdete kombináciu všetkého potrebného k tomu, aby ste nabrali svalovú hmotu prirodzeným spôsobom. Poradíme vám ako upraviť svoj jedálny lístok a ako svoje telo pripraviť na to, aby začalo naberať svalovú hmotu podobne ako to robí aj Mr. Olympia Phil Heath. Nájdete tu samozrejme aj podrobný tréningový plán vytvorený tak, aby ste správnym spôsobom naštartovali naberanie svalovej hmoty a mnoho ďalších rád, typov a postupov pre zefektívnenie naštartovania rastu.

Máte problém s naberaním svalovej hmoty?

Ak aj vy patríte medzi ektomorfov, čiže ľudí, ktorý majú i napriek mimoriadnej snahe a námahe extrémny problém nabrať svalovú hmotu, tak táto kniha je určená aj práve vám. Primárne sa zameriava na začiatočníkov a stredne pokročilých cvičencov no v knihe nájde mimoriadne efektívne usmernenie k naberaniu svalovej hmoty v podstate každý. Okrem podrobného návodu, ako upraviť svoje stravovania a toho ako si vhodne skombinovať cvičenie s oddychom tu nájdete aj množstvo rád, typov a trikov, ktoré sme mali možnosť odskúšať si na vlastnej koži a vieme, že fungujú.

Rozhodli sme sa podeliť sa o svoje dlhoročné skúsenosti s naberaním svalovej hmoty a priniesť vám inovatívny e-book Škola objemu- tvoj návod na naberanie svalovej hmoty, kde vám neprinášame teoretické rady, ktorých nájdete na internete viac ako dosť a je len otázne, aké percento týchto návodov reálne funguje. Veľa ich asi nebude.

Počas našej dlhoročnej praxe sme dokázali vypracovať reálne fungujúci plán, ktorý vám pomôže s naberaním svalovej hmoty a výsledky sa dostavia už po relatívne krátkej dobe. Je veľmi individuálne ako naše postupy, návody a rady u daného človeka fungujú. Niekto vidí výsledky už po pár týždňoch, u niekoho je zase potrebné, aby naše typy a rady dodržiaval po dobu niekoľkých mesiacov no jedno vám zaručiť vieme. Naše postupy fungujú u každého kto sa ich poctivo drží a cvičeniu a odporúčanej úprave stravovacích návykov sa venuje dlhodobo a poctivo. Je mimoriadne dôležité hlavne pri naberaní svalovej hmoty vydržať a byť poctivý vo všetkých ohľadoch.

Testované s výsledkami

Pri naberaní svalovej hmoty sa naším e-bookom riadilo už mnoho ľudí a u každého sa dostavili viditeľné výsledky. Overte si naše tvrdenia na vlastnej koži a váš život sa navždy zmení. Naberanie svalovej hmoty nebolo nikdy jednoduchšie. Vyskúšajte si to na vlastnej koži a mi vám garantujeme, že svoje rozhodnutie neoľutujete. Kliknite pre získanie e-booku Škola objemu.

Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist