InstagramFacebookYoutube
Tréning

Najpopulárnejšie články roka 2020 o tréningu

28. decembra 2020
Najpopulárnejšie články roka 2020 o tréningu
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2020 publikovali o tréningu.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Skočte do bazéna: Pre toto je plávanie skvelým tréningom (jún)
Kedy naposledy ste strávili v bazéne čas serióznym plávaním? Možno ste si v ňom cez leto vychutnávali slnečné lúče. Tieto dôvody vás však presvedčia o tom, prečo by ste mali porozmýšľať o zaradení plávania do vášho celoročného tréningu.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. 5 veľkých chýb, ktoré brzdia svalový rast (október)
Na to, aby vám rástli svaly, je dôležité mať v poriadku výživu a hydratáciu. To však neznamená, že trénovať môžete halabala. Cvičiť musíte tvrdo, ale rozumne. Musíte sa vyvarovať chybám, ktoré by váš svalový rast brzdili.

Prečítať celý článok »

3. Skvelý tréning pre skalopevné ramená (február)
Chcete si vybudovať perfektne vybalansované ramená, ktoré budú veľké, tvrdé a silné? Prinášame vám dva tréningy z dielneho Rocka Lockridgea, ktoré môžete každý týždeň striedať.

Prečítať celý článok »

4. Tento 30-minútový tréning s jednoručkami vás vyrysuje na leto (február)
Chcete sa vyrysovať, aby ste sa v lete prezentovali famóznou formou, a dochádza vám čas? Nezačínajte panikáriť. Michael Piercy, certifikovaný tréner s viac ako 20-ročnými skúsenosťami, pre vás pripravil tréning, ktorým veľmi rýchlo podporíte spaľovanie tukov.

Prečítať celý článok »

5. Trénujete brucho poctivo, ale spodnú časť nemôžete odkryť? (apríl)
Možno vašim cieľom nebolo len schudnúť, ale aj odkryť brušné svaly a vypracovať si tehličky. Veľa naturálnych cvičencov sa stretne s frustráciou z toho, že hoci sa im darí odhaliť hornú časť brušných svalov, s tou spodnou je to horšie.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. 7 bežných znakov toho, že ste pretrénovaní (máj)
Pretrénovanie je stav, keď cvičíte viac, ako je schopné vaše telo stráviť počas regenerácie. Jeho nástup má nepriaznivé dôsledky na vaše výkony i zdravie. Môže trvať aj týždne a nemusíte si ho uvedomiť.

Prečítať celý článok »

2. Tlakový a ťahový tréning pre naturálnych cvičencov (máj)
Ste naturálnym cvičencom a chcete si vybudovať svalnatejšie telo bez využitia steroidov? Potom musíte dávať pozor na to, aby vaše tréningy nemali až zbytočne veľký tréningový objem a aby bola ich frekvencia taká, aby ste telo stimulovali k rastu a zároveň mu dopriali čas na regeneráciu.

Prečítať celý článok »

3. 6 zmien pri vykonávaní cvikov, ktoré pomôžu k lepším výsledkom (október)
Cviky majú daný spôsob svojho vykonávania a ak chcete dosahovať výsledky a znížiť riziko poranení, mali by ste pri cvičení rešpektovať ich techniku. Niekedy vám však vedia pomôcť k lepším výsledkom aj drobné zmeny pri ich cvičení.

Prečítať celý článok »

4. Ako si zefektívniť svoj tréning? Využite tieto tipy (november)
Každá minúta je v tomto svete vzácna. Preto sa neoplatí robiť veci neefektívne. A ak je vaša túžba po transformácii tela veľká, platí to obzvlášť. Máte však šťastie. Teraz vám prinesieme spôsoby, akými si svoj tréning budete môcť zefektívniť.

Prečítať celý článok »

5. Vojenský tréning, ktorý môžete robiť skutočne kdekoľvek (september)
Už sa vyhovárať na zavretú posilňovňu nemusíte. Prinášame vám vojenský tréning, ktorý dá zabrať svalom celého tela i vašej kondícii. Najlepšie na ňom je, že ho môžete robiť bez náčinia a tým pádom skutočne kdekoľvek.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist