InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (33. týždeň 2019)

18. augusta 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (33. týždeň 2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Čo robiť, ak o sebe začneme pochybovať?

Všetci máme občas tie momenty, keď začneme o sebe pochybovať. Môže to trvať hodiny, dokonca dni či týždne. Ako sa z tohto ťažkého obdobia dostať? Čo robiť, aby ste znovu dostali život pod kontrolu?

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Finančné kroky, ktoré musíte urobiť po tridsiatke

Pre mnohých ľudí sú 30. roky života bodom zvratu. Aj zanedbávanie financií začne čoraz viac ovplyvňovať naše vyhliadky. Ak ste teda už oslávili 30. narodeniny, mali by ste sa prinútiť k tomu, aby ste boli finančne zodpovednejší a urobili nasledujúcich päť krokov.

Prečítajte si celý článok »

Trápi vás zlá nálada či depresia? Jedzte tieto jedlá

Prepojenie medzi jedlom a depresiou nie je plne pochopené, ale už sa urobilo dostatok výskumov, ktoré prišli na to, že určité druhy jedál znižujú jej prejavy. Ak si chcete zlepšiť náladu, mali by ste skúsiť nasledujúcich osem jedál.

Prečítajte si celý článok »

Recepty: 6 ovocných smoothie nápojov

Ak máte problém dostať do seba viac ovocia a zeleniny, potom vám prinášame menšiu pomoc – smoothie nápoje, ktoré sa ľahko pripravujú, chutia výborne a neobsahujú ani veľa kalórií. Prinesú vám pritom veľa užitočných látok, vrátane cenných antioxidantov.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist