INGREDIENCIE:
| 1/3 šálky vinného octu| 2 lyžice panenského olivového oleja
| 1 lyžica oregana
| 1 čajová lyžička cesnakového prášku
| 1/4 čajovej lyžičky soli
| 1/4 čajovej lyžičky čierneho mletého korenia
| 6 šálok nakrájaného rímskeho šalátu
| 2 a pol šálky nakrájaného kuracieho mäsa
| 2 stredne veľké nakrájané paradajky
| 1 stredne veľká nakrájaná a šupky zbavená uhorka
| 1/2 šálky na drobno nakrájanej červenej cibule
| 1/2 šálky nakrájaných čiernych olív
| 1/2 šálky na kocky nakrájaného syru feta
POSTUP PRÍPRAVY RECEPTU:
1. Kuracia mäso, najlepšie biele z kuracích pŕs, nakrájame na kocky alebo rezančeky a opečieme asi 10 minút na grile alebo grilovacej panvici.2. Medzitým dáme do veľkej misy vinný ocot, olivový olej, oregano, cesnakový prášok, soľ a korenie. Poriadne premiešame.
3. Do tejto zálievky pridáme šalát, paradajky, uhorku, cibuľu , olivy a syr feta. Pridáme aj dozlata opečené mäso a premiešame.
Letný režim, pôvodne z : 21.3.2013
Čítať ďalší článok:
Arnold Schwarzenegger: Tréning bicepsov Zdieľať na Facebooku