InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Najpopulárnejšie články roka 2015 o motivácii

25. decembra 2015
Najpopulárnejšie články roka 2015 o motivácii
Tento rok sa naplní už o pár dní, a preto sme sa opäť po roku pre vás rozhodli pripraviť sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2015 publikovali o motivácii a mentálnej stránke jedinca.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | 7 vecí, ktoré zabíjajú vašu motiváciu (marec)
Máte dni, kedy robíte čokoľvek iné, len nie to, čo by ste mali robiť? Neviete sa donútiť k cvičeniu, nechce sa vám učiť alebo sa neviete prinútiť k produktívnej práci v zamestnaní? Chýba vám motivácia? Môžete si za to sami.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Osvojte si prospešné zvyky úspešných ľudí (november)
Ak ste uvažovali nad tým, prečo niektorí ľudia na svete sú na tom lepšie oproti iným, vedzte, že to prevažne nie je o šťastí ani tvrdej práci. K úspechu vedú vo významnej miere zvyky, ktorými sa prezentujete každý deň.

Prečítať celý článok »

3. | Aj lenivci majú šancu uspieť v cvičení (apríl)
Ani nad lenivcami netreba lámať palicu. Ste leniví? Máte dni, kedy by ste najradšej len ležali v posteli? Nemusíte sa báť. Väčšina ľudí je takých. Nemusíte však hádzať flintu do žita. Aj lenivci majú totiž šancu uspieť v cvičení.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | 7 návykov ľudí v skvelej forme (október)
Možno poznáte ľudí, ktorí žijú podobný život ako vy, no sú v omnoho lepšej forme. Na prvý pohľad sú rovnakí ako vy, no niečo ich od vás musí odlišovať. Genetické predpoklady? Ani nie. V skutočnosti ide o návyky, ktoré majú zautomatizované a robia na dennej báze.

Prečítať celý článok »

2. | Ako sa prestať porovnávať s ostatnými? (jún)
Jedným z hlavných spôsobov, ako začať žiť šťastný život je odbremeniť sa od ťarchy porovnávania sa s inými osobami. Pri cvičení to platí dvojnásobne. Ak totiž z tejto pasce neuniknete, nikdy neotvoríte brány k šťastnému a naplnenému životu.

Prečítať celý článok »

3. | Aj malý pokrok je pokrok (január)
Je normálne, že niektorí ľudia sa vo svojom živote vzdajú. V niektorých prípadoch to nie je na škodu, ale vo fitness svete to neplatí. Ak niekto cvičí a stravuje sa len preto, aby zlepšil svoj vzhľad, ľahko môže padnúť do pasce prehnaných očakávaní a vzdá sa.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist