InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Najpopulárnejšie články roka 2019 o motivácii

29. decembra 2019
Najpopulárnejšie články roka 2019 o motivácii
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2019 publikovali o motivácii.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Chcete mať lepšie telo a zdravie? Prestaňte s týmito výhovorkami (január)
Chcete mať krajšie telo, vyššie sebavedomie a lepšie zdravie? Potom je čas, aby ste už konečne prestali využívať výhovorky na ospravedlnenie toho, že sa pravidelne nevenujete cvičeniu.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. Veci, ktoré vás motivujú k tomu, aby ste už nevynechávali tréningy (apríl)
Po dobrom tréningu sa cítite dobre. Možno vyčerpane, ale dobre. Splnili ste si svoj záväzok a urobili niečo dobré pre vaše ciele. Pred tréningom však nie vždy máte také dobré pocity.

Prečítať celý článok »

3. Ako dosiahnuť úspech a nevyhorieť pri tom? (február)
Prvotné nadšenie je zradné. Niektorí ľudia si stanovia cieľ, majú veľké ambície a pustia sa s nadšením do práce. Pracujú skutočne tvrdo, až je to obdivuhodné. Po pár mesiacoch sa však vzdajú. Chcete, aby ste nedopadli rovnako aj vy?

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. Kľúče, ktoré vás dovedú k úspechu pri posilňovaní (október)
Ak svoj život venujete kulturistike alebo časť svojho voľného času rekreačnému posilňovaniu a chcete v tejto činnosti dosahovať úspechy, mali by ste poznať kľúče, ktoré vám k úspechom dovedú.

Prečítať celý článok »

2. Ako začať s diétou alebo tréningom už dnes a nie „zajtra“? (november)
Chcete schudnúť. Dnes sa však necítite najlepšie, a tak si poviete – začnem zajtra! Viete však, že vo väčšine prípadov to „zajtra“ nikdy nepríde? Preto je dôležité začať už dnes. A my vám poradíme, ako na to.

Prečítať celý článok »

3. Sedem spôsobov, ako zvýšiť svoju motiváciu k cvičeniu (december)
Snažíte sa pravidelne cvičiť, ale občas máte problém s disciplínou? Chcete jesť zdravo, ale stráca sa u vás záujem o zdravú výživu? Možno potrebujete len dávku novej motivácie.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist