InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Najpopulárnejšie články roka 2021 o motivácii

26. decembra 2021
Najpopulárnejšie články roka 2021 o motivácii
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2021 publikovali o motivácii.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Nechce sa mi cvičiť, čo robiť? Týchto 5 rád určite pomôže (október)
Tipov, ako sa motivovať k cvičeniu alebo si motiváciu udržať, je mnoho. Niektoré fungujú lepšie, niektoré horšie. My vám však teraz prinesieme päť takých, ktorých prínos potvrdili aj štúdie vedcov a odborníkov.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. Výroky legendárneho trénera, ktoré vám pomôžu s tréningom i v živote (máj)
John Wooden bol basketbalovým hráčom a trénerom, ktorý doviedol svoje univerzitné mužstvá k 10 celonárodným titulom a siedmim po sebe. Šesťkrát bol najlepším trénerom v Spojených štátoch amerických a ako prvý sa stal členom Basketbalovej siene slávy aj ako hráč, aj ako tréner.

Prečítať celý článok »

3. Šesť spôsobov, ako si podporiť motiváciu k cvičeniu (marec)
Všetci vieme, že vďaka cvičeniu budeme zdravší. Vieme, že budeme vyzerať lepšie a že nám prospeje aj po mentálnej stránke. Nie vždy však máme chuť venovať sa mu na pravidelnej báze.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. Dve veci vo fitness svete, ktoré vás nikdy neoklamú (január)
Vo svete fitness nájdeme mnoho klamstiev a mýtov. Sú tam však aj dve veci, ktoré vám vždy povedia pravdu. Poukázal na ne Eric Brown z Fitmanovho výkonnostného centra.

Prečítať celý článok »

2. Chcete cvičiť sami a doma? Tieto tipy vám pomôžu (február)
Všetci vieme, že aktívny životný štýl a pravidelné cvičenie je dobré pre naše zdravie i pre našu myseľ. Nie každý však rád navštevuje verejnú posilňovňu alebo sa zapája do kolektívnych aktivít.

Prečítať celý článok »

3. Chcete, ale chýba vám energia? Nabite sa týmito spôsobmi (november)
Často by ste aj niečo chceli robiť, ale chýba vám energia. Ak jej máte dostatok, potom sa vám všetky činnosti vykonávajú ľahšie. Ako si dobiť baterky prirodzene?

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist