InstagramFacebookYoutube
Zaujímavosti

Najpopulárnejšie články roka 2022 z rubrík zdravie a zaujímavosti

25. decembra 2022
Najpopulárnejšie články roka 2022 z rubrík zdravie a zaujímavosti
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2022 publikovali o zdraví a zaujímavostiach.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Nahé cvičenie. Je pre vás? Aké výhody má? (jún)
Dochádza vám oblečenie na cvičenie? Nestíhate s novými trendmi vo fitness móde? Zahoďte tieto starosti za hlavu jediným jednoduchým, hoc kontroverzným riešením – cvičte nahí.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. Preťaženie pri tréningu a fyzicky národnej práci. Takto sa mu vyhnete (január)
Či už ste športovcom alebo máte prácu, ktorá si vyžaduje fyzické nasadenie, tvrdá práca vám nie je cudzia. Ak to však s ňou preháňate príliš dlho, môže viesť k preťaženiu vášho tela, ktoré nie je dobré pre vaše zdravie. Ako tomu zabrániť?

Prečítať celý článok »

3. Bez alkoholu: Prekvapivé vedľajšie účinky abstinencie (september)
Väčšina ľudí alkohol pije minimálne pri sociálnych príležitostiach. Každým rokom sa objavujú noví ľudia, ktorí mu prepadnú. Ide pritom o nápoj, ktorý so sebou prináša veľa rizík. Poďme sa však pozrieť na to, čo by sme mohli získať jeho nepitím.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. Metabolický vek – ako si ho vypočítate a ako znížite? (január)
Monitorujete svoje pokroky pri chudnutí a hodnotíte svoje zdravie na základe váhy? Možno by ste to mali zmeniť a zamerať sa namiesto váženia na svoj metabolický vek.

Prečítať celý článok »

2. Lepšie zdravie mozgu vám prinesie týchto šesť jedál (máj)
Vďaka mozgu môžeme byť tým, kým sme. Umožňuje nám fungovať fyzicky i mentálne. Spočíva na ňom veľa práce s našim telom, a preto, ak si ho chceme udržať vo výbornej kondícii, mali by sme sa oň starať.

Prečítať celý článok »

3. Silné a zdravé kosti: Týmto jedlám povedzte áno, týmto nie (november)
Ak chcete mať silné a zdravé kosti do konca svojho života a vyhnúť sa osteoporóze, potom sa musíte zmieriť s tým, že pre to budete musieť niečo urobiť. Okrem pravidelného posilňovania musíte mať v poriadku aj stravu. Ktoré jedlá vám pomôžu a ktoré nie?

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist