InstagramFacebookYoutube
Pre ženy

Najpopulárnejšie články roka 2022 o ženskom fitness

29. decembra 2022
Najpopulárnejšie články roka 2022 o ženskom fitness
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2022 publikovali v rubrike pre ženy.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Cvičenie s vlastným telom: 10 najlepších cvikov (marec)
Nepotrebujete stroje ani činky na to, aby ste dokázali precvičiť svoje telo efektívne. Dokonalý nástroj na to už máte k dispozícii od narodenia a môžete ho využiť kedykoľvek a kdekoľvek. Ide o vaše telo.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. Tréningový program na 8 týždňov: Celé telo trikrát týždenne (október)
Ak hľadáte tréning, ktorý by vám pomohol pretransformovať telo, spáliť tuky a spevniť svaly, potom ste na dobrej adrese. Prinášame vám tréningový program, ktorý zahŕňa tri tréningové jednotky týždenne, počas ktorých precvičíte celé telo.

Prečítať celý článok »

3. Zjedli ste toho príliš veľa? Cíťte sa lepšie pomocou týchto cvikov (apríl)
Hoci sa nemusíte cítiť na to, aby ste išli cvičiť po tom, čo ste sa prejedli, nasledujúce tri spôsoby cvičenia vám pomôžu nakopnúť trávenie a uľaviť od nadúvania.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. Spáľte tuky pred letom: Päťdňový tréningový plán na chudnutie (február)
Chcete sa v lete cítiť dobre? Chcete pri pohľade do zrkadla jasať spokojnosťou? Tak skúste spáliť nadbytočné tuky a spevniť si svaly celého tela nasledujúcim tréningom, ktorý sa dá odcvičiť aj v domácom prostredí.

Prečítať celý článok »

2. Chôdza ako nástroj chudnutia? Zvýšte si jej efektivitu týmito tipmi (jún)
Mnoho ľudí tomu nechce uveriť, ale obyčajná chôdza môže byť efektívnym nástrojom chudnutia. A možno tomu ďalší ľudia neuveria, no i pri tak základnej činnosti sa môžete dopustiť chýb. Súvisia najmä s prípravou a jej ukončením.

Prečítať celý článok »

3. Postava presýpacích hodín: Tieto 4 kroky vám k nej pomôžu (september)
Niektorým ženám možno závidieť genetický dar v podobe postavy tvaru presýpacích hodín, ktorá sa považuje za oku lahodiacu. Dobrou správou však je, že sa k nej môžu dopracovať aj ženy, ktorých príroda takto neobdarila.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist