InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Šťastný nový rok 2023! Využite ho na zlepšenie tela i ducha

01. januára 2023
Šťastný nový rok 2023! Využite ho na zlepšenie tela i ducha
Utieklo to ako voda a ďalší rok nechávame za nami. Do nového roka 2023 vám SlovakFitness.sk praje všetko len to najlepšie. Využite ho na to, aby ste rástli po fyzickej i duševnej stránke.

Budeme vám držať palce, aby bol tento rok tým, v ktorom naplníte svoje ciele a sny. Želáme vám tiež veľa zdravia a veľa šťastia v osobnom i pracovnom živote. Dnešný deň berte za štartovú čiaru preteku, ktorý vám prináša novú šancu urobiť s vašim životom niečo mimoriadne.

Pre dosiahnutie osobného úspechu môže byť pre vás užitočný aj obsah nášho webu. Nenájdete v ňom iba články o cvičení, výžive či zdraví. Nájdete v ňom aj články, ktoré vás nasmerujú za úspechmi a dodajú vám potrebnú dávku motivácie.

Článok pokračuje pod reklamou


Ak neviete, kde začať, odporúčame vám nasledujúce články:

Ako dosiahnuť úspech a nevyhorieť pri tom?

Staňte sa pánom svojej motivácie

Ako bojovať s prokrastináciou?

Osvojte si prospešné zvyky úspešných ľudí

Aj malý pokrok je pokrok

Motivujte sa 10 známymi citátmi o úspechu a zlyhaní


Ďalšie nájdete v rubrike Motivácia.

Nepodceňujte skutočnosť, že vo vás drieme niečo, čo dokáže váš život nasmerovať novým, lepším smerom. Nečakajte na nové začiatky, začnite teraz. Prestaňte snívať a dúfať, chopte sa činov. Je lepšie zlepšiť sa o trochu, ako sa nezlepšiť vôbec. Smelo do toho!


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist