InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Najpopulárnejšie články roka 2022 o motivácii

30. decembra 2022
Najpopulárnejšie články roka 2022 o motivácii
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2022 publikovali o motivácii.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Prečo vás disciplína dovedie ďalej ako motivácia? (november)
Mnoho ľudí má vo svojom živote stanovené ciele, či už v pracovnom alebo súkromnom živote. Mnohí však nedosahujú úspech aj preto, že sa príliš spoliehajú na motiváciu. Tá je základom, ale skutočne ďaleko vás dovedie niečo iné – disciplína.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. 7 návykov vysoko úspešných návštevníkov posilňovne (január)
Poznáte svetový bestseller 7 návykov skutočne efektívnych ľudí od Stephena R. Coveyho? Josh England z magazínu Muscle and Strength sa pokúsil zostaviť rovnaký zoznam zvykov, ale v súvislosti s osobami, ktoré sú úspešné v posilňovni.

Prečítať celý článok »

3. Ako naplniť svoj cieľ? Určite nerobte tieto chyby (máj)
Ako už sme neraz písali, správne stanovený cieľ môže byť veľkým pomocníkom na vašej ceste za krajším telom, lepším zdravím i úspešným životom. Jeho stanovením to však nekončí. Nerobte chyby, ktoré vás budú spomaľovať od jeho dosiahnutia.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. Strach z posilňovne. Ako ho prekonať a začať budovať telo snov? (november)
Zhruba každý desiaty človek sa počas života stretne so sociálnou fóbiou. Týkať sa môže aj človeka, u ktorého sa pobyt v posilňovni spája so stresom, obavami či napätím. Ako takýto strach z posilňovne prekonať, ak chcete začať budovať zdravšie a krajšie telo?

Prečítať celý článok »

2. Motivácia – ako si ju udržať pri cvičení doma? (september)
Cvičenie vo všeobecnosti môže byť pre niektorých ľudí výzvou. Čo však robiť, keď ešte k tomu musíte cvičiť doma, kde ste zvyknutí relaxovať a kde na vás čaká mnoho pokušení? Udržať motiváciu vám pomôže aj nasledujúcich šesť tipov.

Prečítať celý článok »

3. 5 spôsobov, akými si z cvičenia urobíte zvyk (október)
Objavte spôsoby, akými môžete z cvičenia urobiť váš nový zvyk, a do tréningov budete vstupovať s väčšou motiváciou a chuťou niečo dokázať.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist