InstagramFacebookYoutube
Zdravie

Najpopulárnejšie články roka 2019 o zdraví

27. decembra 2019
Najpopulárnejšie články roka 2019 o zdraví
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2019 publikovali o zdraví a zaujímavostiach.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Osem spôsobov, akými si môžeme zvýšiť hladinu testosterónu (september)
Ak si chcete zvýšiť hladinu testosterónu prirodzeným spôsobom, potom sa musíte zamerať nie len na to, čo robíte v posilňovni, ale aj na to, čo robíte mimo nej.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. Ako si prirodzene zrýchliť metabolizmus? (január)
Niekto je smutný z toho, že je jeho metabolizmus pomalší, ako u niekoho iného. Rýchly metabolizmus pomáha rýchlejšie chudnúť a bráni rýchlemu priberaniu. Ako si ho môžete zrýchliť aj vy? Prinášame sedem tipov.

Prečítať celý článok »

3. Aký je zdravý srdcový tep? Aký by ste mali mať pri cvičení? (marec)
V móde sú rôzne fitness náramky, ktoré robia skvelú prácu v tom, že vám poskytujú informácie o počte prejdených krokov, spálených kalórií či o srdcovom tepe. A práve na ten sa dnes zameriame, aby ste zo sledovania tohto údaju mohli niečo aj získať.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. 10 bežných zvykov, z ktorých môžete ochorieť (február)
Niektoré vaše zvyky majú vplyv aj na to, ako vám bude slúžiť zdravie. Negatívny dopad niektorých je zrejmý, u iných pre vás pôjde možno o prekvapenie. Prinášame vám teraz 10 bežných zvykov, ktoré u vás zvyšujú pravdepodobnosť ochorenia.

Prečítať celý článok »

2. Osamelosť môže poškodiť vaše zdravie. Ako ju poraziť? (apríl)
Pre väčšinu ľudí je požehnaním, keď raz za čas môžu stráviť nejaký čas osamote. Ľudia, ktorí sú však samote vystavení dlhodobo, by mohlo ohrozovať svoje zdravie.

Prečítať celý článok »

3. Donald Trump a jeho otrasný prístup k výžive (október)
Niektoré osoby treba dávať za pozitívny príklad zdravého životného štýlu, niektoré zase treba dávať za odstrašujúci príklad. Donald Trump je síce úspešným podnikateľom a prezidentom Spojených štátov amerických, ale jeho diéta je... jednoducho otrasná.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist