InstagramFacebookYoutube
Zdravie

Najpopulárnejšie články roka 2020 z rubrík zdravie a zaujímavosti

25. decembra 2020
Najpopulárnejšie články roka 2020 z rubrík zdravie a zaujímavosti
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2020 publikovali o zdraví a zaujímavostiach.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Pravidlá, ktoré vám raz a navždy pomôžu schudnúť nadbytočné kilogramy (jún)
Schudnúť sa dá viacerými spôsobmi, ale mnohí ľudia sa po dosiahnutí svojho cieľa uspokoja a zase sa priblížia k správaniu, ktoré ich doviedlo k nadbytočným kilogramom. Za úspešné chudnutie teda možno považovať také, po ktorom si novú váhu aj udržíte.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. Päť príznakov, že máte nízku hladinu testosterónu (jún)
Testosterén je veľmi dôležitý mužský pohlavný hormón, ktorý zohráva kľúčovú úlohu vo fyzickej i sexuálnej výkonnosti každého chlapa. Okrem toho však plní ešte veľa dôležitých funkcií. Keď ho má muž nedostatok, prejaví sa to hneď niekoľkými spôsobmi.

Prečítať celý článok »

3. Čo sa stane vášmu telu, keď schudnete 5 kíl? (február)
Schudli ste aspoň päť kilogramov? Gratulujeme! Chcete schudnúť aspoň päť kilogramov? Poďte do toho! Ak schudnete len päť kilogramov, vášmu telu to prospeje po viacerých stránkach.

Prečítať celý článok »

4. Päť zvykov, ktoré vám predĺžia život až o dekádu (október)
Už sa zrealizovalo veľa výskumov, ktoré boli zamerané na to, čo predlžuje a čo skracuje dĺžku nášho života. Vedci pritom prišli k záverom, že vhodnými zvykmi si môžeme náš život predĺžiť potenciálne až o jednu celú dekádu.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. Strečingový cvik, ktorý by mal robiť každý, kto dlho sedí alebo stojí (február)
Doktor Michael K. Ryan, ortopedický chirurg z Birminghamu z amerického štátu Alabama, sa nedávno pre magazín Men’s Journal podelil o cvik, ktorý prospeje každému, kto dlhé hodiny sedí za pracovným stolom.

Prečítať celý článok »

2. Prečo stále priberáte, hoci pravidelne cvičíte? (máj)
Pravidelné cvičenie nie je ľahké a vyžaduje si disciplínu. A aj keď už sa s ním viete zžiť, často vám morálku naštrbí pohľad na váhu. Je frustrujúce, ak sa v posilňovni snažíte a namiesto nižšieho čísla na nej uvidíte vyššie.

Prečítať celý článok »

3. Zmenia sa svaly na tuk, ak prestanete cvičiť? (september)
Je to stará fáma – necvičte veľa, lebo keď prestanete, svaly sa vám premenia na tuk. Svaly sa skutočne nemenia na tuky a ani tuky sa nedokážu premeniť na svaly. Ak vám to ako odpoveď stačí, ušetrite si čas. Ak vás zaujíma, ako to v skutočnosti funguje, čítajte ďalej.

Prečítať celý článok »

4. Toto je 5 svalov, ktoré potajomky ovplyvňujú vaše brucho (september)
Ani tie najpevnejšie brušné svaly nie sú formované jednoducho len posilnením štyroch svalov, ktoré brucho vytvárajú. Ako poukázala doktorka Dixie Stanforthová pre magazín Shape, brušné svaly ovplyvňujú aj iné svaly, o ktorých by ste to určite ani nepovedali.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist