InstagramFacebookYoutube
Tréning

Najpopulárnejšie články roka 2015 o tréningu

28. decembra 2015
Najpopulárnejšie články roka 2015 o tréningu
Tento rok sa naplní už o pár dní, a preto sme sa opäť po roku pre vás rozhodli pripraviť sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2015 publikovali o tréningu.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Účinný tréning na vyrysovanie svalov v priebehu 21 dní (január)
Chcete schudnúť, čo najviac tukov na poslednú chvíľu? Prinášame vám taktiku, ktorá vás zaručene pripraví o nadbytočné tuky len v priebehu troch týždňov. Tréning s činkami doplnený o intenzívne kardio bude vaším partnerom na ceste za chudšou postavou 21 dní.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Najlepšie cviky na chudnutie, pri ktorých nepotrebujete činky (marec)
Zlepšiť svoje kardiovaskulárne zdravie, tým pádom aj kondičku, môžete aj bez využitia strojov či iných cvičebných pomôcok. Prinášame vám päť cvikov, ktoré môžete robiť kdekoľvek a len s váhou vášho tela. Príjemným bonusom budú spálené kalórie.

Prečítať celý článok »

3. | 10-týždňový tréning na pridanie svalovej hmoty (september)
Prinášame vám tréningový program, ktorý bol navrhnutý tak, aby ste v čo najväčšej miere zvýšili svoju svalovú hmotu v priebehu desiatich týždňov. Je vhodný pre pokročilých cvičencov bez rozdielu pohlavia.

Prečítať celý článok »

4. | 5 cvikov, ktoré musíte robiť (máj)
Cvičiť by mal každý človek. Mnohí ľudia aj cvičia, iní zase plánujú začať. Ak chcete s cvičením začať, je potrebné, aby ste do tréningov zaradili nasledujúcich päť cvikov. Ak už cvičíte, tak sa uistite, že žiaden z nich neignorujete.

Prečítať celý článok »

5. | Najlepšie cviky na budovanie svalov s jednoručkami (september)
Nepotrebujete veľkú činku na to, aby ste vybudovali veľké svaly. Rovnako užitočná, či dokonca aj viac, dokáže byť aj jednoručná činka. Aby sme vás o tom presvedčili, prinášame vám sedem skvelých cvikov, ktoré efektívne stimulujú vaše svaly len vďaka jednoručkám.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Techniky budovania svalov, o ktorých ste možno nepočuli (október)
Ak chcete vybudovať ešte viac svalov, ako sa vám doteraz podarilo, a nemôžete sa dostať cez obdobie stagnácie, existujú známe aj menej známe spôsoby, ako ho prekonať. Tie menej známe si práve v tomto článku poodhalíme.

Prečítať celý článok »

2. | Prečo by ste mali denne stráviť aspoň päť minút v drepe? (december)
Drep je pozícia, ktorá je telu prirodzená. Drepovanie vám môže pomôcť k lepším výkonom v športoch a svalnatejším nohám. Už len pár minút venovaných statickému drepu však dokáže pomôcť aj vášmu zdraviu. Či sa cvičeniu venujete alebo nie.

Prečítať celý článok »

3. | Sedem dôvodov, prečo by ste mali zostať naturálom (máj)
Každý, kto sa venuje cvičeniu pravidelne a prestane vidieť zmeny na svojom tele, začína hľadať spôsoby, ako by sa zlepšil. Každý, koho vášňou sa stalo posilňovanie, aspoň na chvíľu zauvažoval, či by nebolo dobre vyskúšať steroidy.

Prečítať celý článok »

4. | Ako si zvýšiť silu úchopu? (február)
Možno už ste si niekedy všimli, že pri cvikoch, ako sú zhyby, príťahy veľkej činky v predklone či mŕtve ťahy, ešte vládzete robiť ďalšie opakovania, ale už máte problém udržať činku v rukách. Ak sa vám to stalo, nemáte dostatočne silný úchop.

Prečítať celý článok »

5. | Sedem chýb, ktoré začiatočníci opakujú stále dokola (marec)
Začať cvičiť je jedna z najlepších možností, ktoré človek môže vo svojom živote urobiť. Prináša so sebou veľa výhod, ale aj nástrah, ktorý plynú z chýb cvičencov. A začiatočníci sa tých chýb dopúšťajú často.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist