InstagramFacebookYoutube
Zaujímavosti

Najpopulárnejšie články roka 2021 z rubrík zdravie a zaujímavosti

30. decembra 2021
Najpopulárnejšie články roka 2021 z rubrík zdravie a zaujímavosti
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2021 publikovali o zdraví a zaujímavostiach.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Pukajú alebo praskajú vám kĺby počas cvičenia? Je to dôvod na obavu? (marec)
Možno počas behu alebo cvičenia vydávajú vaše kĺby zvuky. Stáva sa vám, že vám praskne alebo pukne v členkoch, ramenách či kolenách? Možno vám prišlo na um, či je to normálne alebo by ste sa mali obávať. Teraz sa vám na to pokúsime priniesť odpoveď.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. Snažíte sa schudnúť, ale váha vám stagnuje? Skúste týchto 15 tipov (apríl)
Počas prvých týždňov či mesiacov procesu chudnutia sa tešíte z ubúdajúcich kilogramov a pri pohľade do zrkadla vás poteší aj to, že sa vaša postava mení aj na pohľad. Potom zrazu sa to všetko zastaví. Nepodľahnite frustrácii.

Prečítať celý článok »

3. Osem spôsobov, ako si dobiť energiu (september)
Cítite sa unavenejšie a letargickejšie ako zvyčajne? Podporte si svoju energiu a vráťte sa späť na správnu koľaj pomocou nasledujúcich ôsmich tipov.

Prečítať celý článok »

4. 56 zvykov, ktoré vám môžu predĺžiť život I. (február)
Chcete žiť dlhý a kvalitný život, ktorého ozdobou bude vaše pevné zdravie? Potom vedzte, že aj malými zmenami dokážete veľa, najmä ak ich časom začnete uplatňovať čoraz viac. Prinášame vám prvú z dvoch častí, v ktorých nájdete dostatok zvykov vedúcich k predlženiu života.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. Šesť spôsobov, ktorými si môžete posilniť imunitný systém (apríl)
Nikto nie je rád, keď ochorie. Máte problém s tým, že ste chorí častejšie, ako by ste boli radi? Možno za tým stojí váš imunitný systém, ktorý je oslabený. Ako si ho môžete posilniť?

Prečítať celý článok »

2. Ako si posilniť mentálne zdravie? Týmito 6 spôsobmi (apríl)
Niekedy sa v našich životoch vyskytnú náročné obdobia, ktoré sa podpíšu aj pod zhoršenie nášho duševného zdravia. Negatívne myšlienky, neistota, hnev, stres... to všetko nás môže obrať o radosť zo života. Ako si ju prinavrátiť späť?

Prečítať celý článok »

3. Ako si vypočítať množstvo kalórií potrebných na schudnutie? (máj)
Prijímať menej kalórií zo stravy a páliť viac energie tréningom je cesta, ako schudnúť. Dôležité je totiž vytvoriť kalorický deficit, pri ktorom musí hľadať telo zdroje energie v tukových zásobách. Ako presne vypočítať množstvo kalórií, aby ste chudli efektívne?

Prečítať celý článok »

4. Ako vaša strava ovplyvňuje váš spánok a prečo je to pre vás dôležité? (október)
Ľudia, ktorí majú problémy so spánkom, sa ich snažia riešiť zmenami svojho správania, prípadne doplnkami výživy či liekmi. Mnoho z nich však prehliada význam stravy, na ktorý poukázal Anahad O’Connor z New York Times.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist